„KLUB 25“ GLAVNA TEMA: Završen kamp i Skupština OTJ na Grzi (FOTO)

Z. R.

16. 09. 2024. u 12:35

TOKOM trodnevnog kampa Crvenog krsta Paraćin održanom na Grzi od 13. do 15. septembra organizovana je i Skupština Omladinsko-terenske jedinice, uz učešće 18 volontera paraćinskog CK i gostiju, takođe volontera iz organizacija Crvenog krsta iz Jagodine, Boljevca, Trstenika i Ćićevca.

„КЛУБ 25“ ГЛАВНА ТЕМА: Завршен камп и Скупштина ОТЈ на Грзи (ФОТО)

Foto: CK Paraćin

Glavna tema Skupštine bio je „Klub 25“ u okviru kojeg su volonteri iz gostujućih organizacija iznosili svoje znanja i iskustva iz oblasti dobrovoljnog davanja krvi i rada „Kluba 25“ u svojim sredinama.

- U delu koji je bio posvećen Kampu volonteri su odslušali različita predavanja stručnih saradnika na teme kojima se Crveni krst inače bavi u svojim programima - ističe Miroslav Mitrović iz CK Paraćin.

Jedan od predavača bio je i psiholog Doma zdravlja Goran Ristić. U centru pažnje njegove "priče" bile su loše i dobre strane interneta, pa je naziv predavanja bio  „Internet – dobar sluga, ali zao gospodar“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽIVOT IM SE MENJA ZBOG STROGIH PRAVILA KRUNE: Princ DŽordž i princeza Šarlot uskoro nigde više neće smeti da putuju zajedno