PARAĆINSKI PADOBRANACI SKAKALI U NIŠU: Za vikend održano Prvenstvo Srbije u skokovima na cilj

Z. R.

16. 09. 2024. u 13:34

OTVORENO 70. padobransko prvenstvo Srbije „Nevenka Ličina“, održano je proteklog vikinda u Nišu u disciplini skokovi na cilj, u organizaciji Vazduhoplovnog saveza Srbije i Padobranske ekipe Vojske Srbije „Nebeske vidre“ iz Niša, uz pomoć i podršku 63. padobranske brigade.

ПАРАЋИНСКИ ПАДОБРАНАЦИ СКАКАЛИ У НИШУ: За викенд одржано Првенство Србије у скоковима на циљ

Foto: AK Naša krila

Članovi Aero-kluba Naša krila iz Paraćina imali su odlične rezultate u ekipnoj i u pojedinačnoj konkurenciji. Među ekipama iz Srbije i Republike Srbije, Paraćinci su osvojili treće mesto. Ekipu AK Naša krila su činili Dragan Obradović, Nikola Cvetković, Borislav Ivetić, Stefan Živković i Dušan Lukić.

U pojedinačnom takmičenju juniora najbolji na prvenstvu bio je Paraćinac Dušan Lukić, dok je treće mesto osvojila  Sara Lukić. U ženskoj konkurenciji Sara  je osvojila još jednu bronzu.

Svi skokovi su se izvodili sa visine od 1.200 metara, a na državnom prvenstvu je učestvovalo više od trideset padobranaca padobranca iz Niša, Beograda, Jagodine, Paraćina i Banja Luke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio