KONCERT VAN GOGA DAR SUGRAĐANIMA: Počeli Dani Opštine Bačka Topola

J. L.

13. 09. 2024. u 14:43

Svečanom sednicom Skupštine opštine i dodelom gradskih priznanja počeli su Dani Opštine Bačke Topole.

КОНЦЕРТ ВАН ГОГА ДАР СУГРАЂАНИМА: Почели Дани Општине Бачка Топола

foto: Opština Bačka Topola

 Opštinsko priznanje "Pro urbe" pripalo je dr Dobrili Cvetićanin Plavšić iz Pačira za decenijski predan rad kao lekar specijalista i Muzičkoj školu za izuzetan doprinos i postignute rezultate u oblasti muzičke kulture.

Za uzoran i nesebičan humanitarni rad, Plaketom opštine nagrađeno je DVD Bajša. Za negovanje tradicije mađarske kulture Plaketa je uručena i Društvu "Nađpati Kukac Peter", za promovisanje konjičkog sporta SKU "Aleksandra", a nagrada za nesebično pružanje humanitarne pomoći i volonterski rad stigla je i u bačkotopolski "Karitas".   

Zahvalnice Opštine dobili su Ferenc Petkov i Miloš Petromarkov za uspešan rad u oblasti ugostiteljstva, Bela Šiška za požrtvovan rad na polju društvene aktivnosti i poljoprivrede, Ljubo Rac, za izuzetan doprinos u oblasti rusinske kulture i uzoran rad na polju društvenog života sela i Petar Tadić, otac našeg reprezentativca Dušana Tadića, za promovisanje sporta. 

Slavlje opštine nastavlja se večeras kada će biti otvorena Vinska ulica a potom održan koncert grupe "Van Gog". 

Tradicionalni Sajam meda održaće se sutra, a potom i "Strongmen kup" , otvaranje izložbe "Bačka Topola u detaljima" i koncert grupe "Neoton familija".

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽIVOT IM SE MENJA ZBOG STROGIH PRAVILA KRUNE: Princ DŽordž i princeza Šarlot uskoro nigde više neće smeti da putuju zajedno