"DANI VESELE MAŠINE" OKUPILI LJUBITELJE RAKIJE : U Kljajićevu kraj Sombora održana tradicionalna manifestacija

J. L.

10. 09. 2024. u 16:32

Na „Burduševom brdu“ u Kljajićevu kod Sombora 15. put su održani „Dani vesele mašine“, tradicionalna manifestacija posvećena pravljenju kod nas neprevaziđenog pića – rakije.

ДАНИ ВЕСЕЛЕ МАШИНЕ ОКУПИЛИ ЉУБИТЕЉЕ РАКИЈЕ : У Кљајићеву крај Сомбора одржана традиционална манифестација

foto: Grad SOmbor

 Na takmičenju u 15. „Veseloj mašini 2024“, učestvovalo je deset takmičara, je 12. „Zlatni destilat“  obuhvatao rakije pravljene prošle godine, a stručni žiri je birao između 84 ponuđena uzorka.

Pobednici ovogodišnje „Vesele mašine“ su Jovan Bulović i Mile Vojvodić iz Stanišića, drugoplasirani su Marko Gvojić i Nikola Zavođa iz Kljajićeva, a treće mesto zauzeli su Aleksandar Medić i Aleksandar Mijailović iz Sombora.

Pobednik "Zlatnog destilata" je Borko Pajić iz Sombora, drugo mesto osvojio je Ranko Milinović iz Čuruga, dok je treće mesto pripalo Predragu Nikšiću iz Kljajićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUT U UKRAJINI BIO POZNAT KAO PREVARANT ILI PSIHO Zapadni mediji - Osumnjičeni za pokušaj ubistva Trampa pretio da će ubiti Putina i Kima

RUT U UKRAJINI BIO POZNAT KAO "PREVARANT" ILI "PSIHO" Zapadni mediji - Osumnjičeni za pokušaj ubistva Trampa pretio da će ubiti Putina i Kima

RAJAN Vesli Rut, osumnjičeni za pokušaj ubistva kandidata na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa, pretio je da će ubiti lidere Rusije i Severne Koreje, Vladimira Putina i Kim Džong Una, objavio je list „Vol strit džornal“, koji je razgovarao sa Amerikankom Čelsi Volš, koja se nekoliko puta sastala sa Rutom u Kijevu 2022. godine.

17. 09. 2024. u 09:50

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

SKANDALOZNO! VLADIKA GRIGORIJE SE PERFIDNO PRIBLIŽAVA KATOLICIZMU: Nakon služenja mise poziva da žene budu sveštenici