„MASAŽA IZ BLOKA“ U VRŠCU: Skupili 82.000 dinara za lečenje sugrađanina Stefana Đukića

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

04. 09. 2024. u 06:45

HUMANITARNA akcija „Masaža za Stefana“, koja je na inicijativu vršačke maserke Marine Crnobrnje održana na Gradskom bazenu u Vršcu, naišla je na veliki odziv, pa su besplatnim masiranjem kupača prikupljene 82.000 dinara.

„МАСАЖА ИЗ БЛОКА“ У ВРШЦУ: Скупили 82.000 динара за лечење суграђанина Стефана Ђукића

Foto: Privatna arhiva

Taj novac je uplaćen za nastavak lečenja Vrščanina Stefana Đukića (26) u Istanbulu, gde lekari pokušavaju da ga izleče od retke vrste tumora, koji mu je dijagnostikovan marta ove godine.

U akciji je učestvovalo 20 profesionalnih masera i terapeuta iz više gradova Srbije, okupljenih oko društva „Masaža iz bloka“, koje je u poslednje tri godine organizvalo preko 15 sličnih humanitarnih akcija u 10 gradova.

Bio je to jedinstven događaj, prvi u Vršcu, na kom su posetioci mogli na jednom mestu da iskuse gotovo sve vrste masaža koje se primenjuju u Srbiji. Među humanim korisnicima bili su i deca i trudnice.

-Hvala svima koji su dali impuls životu – rekla je Marina Crnobrnja, uz konstataciju da će se potruditi da akcija humanitarnog masiranja postane tradicija na vršačkom bazenu.

Foto: Privatna arhiva

 

Ona je pozvala sve ljude dobre volje da nastave da pomažu Stefanu, jer njegova borba za izlečenje i dalje traje.

Novčana pomoć se može uplatiti na devizni račun 160-5600100009566-74, Banka Inteza. Primalac je Marela Đukić, Dvorska 34, 26300 Vršac, a svrha uplate je lečenje Stefana Đukića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEZIVO! NEČUVENO! Neverovatan skandal: Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama!