ŠKOLSKI PRIBOR I TORBE ZA ĐAKE U BANGLADEŠU: Akcija podrške prvacima Udruženja "Bezbedna zajednica" i Grada Novog Sada

Lj.P.

30. 08. 2024. u 11:25

ŠKOLARCI iz novosadskog naselja Bangladeš, na poklon će dobiti torbe i šroklski pribor, koji će im biti podeljeni 2. septembra, prvog školskog dana. Akciju podrške organizovali su Udruženje policije i građana "Bezbedna zajednica" i Grad Novi Sad i Osnovne škole "Veljko Petrović" u Begeču.

ШКОЛСКИ ПРИБОР И ТОРБЕ ЗА ЂАКЕ У БАНГЛАДЕШУ: Акција подршке првацима Удружења Безбедна заједница и Града Новог Сада

FOTO: Udruženje Bezbedna zajednica

Cilj ove akcije, kako ističu u Udruženjeu "Bezbedna zajednica"  je podrška porodicama i deci koji će krenuti u prvi razrad, ali i drugim mališanima iz pomenutog naselja.

FOTO: Udruženje Bezbedna zajednica

Torbe i školski pribor biće  podeljeni 2. septembra u 9 sati, u prostorijama OŠ „Veljko Petrović“ u Begeču i ove aktivnosti su deo  projekta „Sigurnim korakom do škole“ koji UPG „Bezbedna zajednica“ već nekoliko meseci realizuje uz podršku Grada Novog Sada, Gradske uprave za socijalnu i dečju zaštitu.

- Iskazivanje solidarnosti je odlika zdravog i humanog društva koja bi trebalo da krasi svakog pojedinca, a Grad Novi Sad je vodeća lokalna samouprava koja prednjači u vođenju dobre socijalne politike i pružanju socijalnih usluga - navode u Udruženju "Benjzbedna zajednica".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STARA ŠKOLA TRENERA: Pep Gvardiola ne koristi društvene mreže, evo kako komunicira sa igračima (VIDEO)