PLANSKA ISKLJUČENJA U PARAĆINU: Ko će u sutra i u petak biti bez struje

Z. R.

21. 08. 2024. u 11:20

ZBOG redovnog održavanja trafostanica veći broj ulica u Paraćinu u četvrtak i petak ostajaće sukcesivno bez isporuke električne energije, najavljeno je iz Elektrodistribucije.

ПЛАНСКА ИСКЉУЧЕЊА У ПАРАЋИНУ: Ко ће у сутра и у петак бити без струје

Foto: Z. Rašić

Sutra od 8 do 9.30 struju neće imati potrošači u delu Sutjeske, Ulice Paje Jovanovića, delu Kralja Milutina i Gloždačkog venca, dok od 9.30 do 11 na redu za isključenje su domaćinstva u Ulici Vase Pelagića, delu Josifa Pančića, Drinskoj, Laze Kostića i delu Gloždačkog venca.

Od 11 do 16 časova do obustave u isporuci električne energije doći će u delu ulica Cara Dušana, Matije Gupca, Cerske i ponovo u delu Gloždačkog venca.

U petak od 10.30 bez električne energije biće deo potrošača u naselju Tekija i to u ulicama Đurđevdanskoj, Prote Mateje Nenadovića, te delovima ulica Ive Andrića, Grobljanske, Tekijske i Cara Dušana.

Istog dana od 13 do 14 časova bez struje biće i potrošači u Donjem Vidovu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEBO NATO-A OTVORENO ZA RUSKE DRONOVE: Rumunski F-16 nisu smeli da obore šahid iz bizarnog razloga

NEBO NATO-A OTVORENO ZA RUSKE DRONOVE: Rumunski F-16 nisu smeli da obore "šahid" iz bizarnog razloga

LOVCI rumunskog vazduhoplovstva F-16 uspešno su presreli ruski dron sa eksplozivom koji je narušio vazdušni prostor NATO-a tokom nedavnog napada Kremlja na Ukrajinu, ali pilotima nije bilo dozvoljeno da obore bespilotnu, robotsku letelicu jer bi to bilo ilegalno prema rumunskom državnom zakonu, navodi se u zvaničnim izjavama i novinskim izveštajima, piše Kijev post.

11. 09. 2024. u 20:59

Komentari (0)

PRVI PUT U ISTORIJI SE OVO DEŠAVA U FIRMAMA: Situacija koju niko u Srbiji ni svetu nije očekivao