DIM I SMRAD PREKRILI GRAD: Ponovo izbio požar na gradskoj deponiji u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

15. 08. 2024. u 10:40

Posle samo tri dana nakon što je ugašen prethodni, na gradskoj deponiji u Kraljevu rano jutros izbio je novi požar koji je brzo stavljen pod kontrolu, ali su se dim i nesnosni smrad osetili u celom gradu.

ДИМ И СМРАД ПРЕКРИЛИ ГРАД: Поново избио пожар на градској депонији у Краљеву

priv.arhiva

Pod još nerazjašnjenm okolnostima požar je izbio oko 4 sata ujutro, a vatrena stihija je zahvatila površinu od nekoliko ari. Vatrogasci su svoju intervenciju odradili brzo i efikasno, a potom su radnici JKP „Čistoća“, kraljevačkog „Vodovoda“ i „Puteva“ sa svojom mehanizacijom pristupili zatrpavanju žarišta i sanaciji deponije.

priv.arhiva

 

Uzrok požara precizno će biti utvrđen nakon što nadležne službe obave svoj deo posla i sprovedu istragu ali se, kao i prethodni put, sumnja se da je ponovo u pitanju ljudski faktor, odnosno da su požar izazvala lica koja neovlašćeno ulaze na deponiju i sakupljaju sekundarne sirovine.

Zbog svega toga, zabrinuti za svje zdravlje i kvalitet vazduha koji udišu, brojni Kraljevčani su javno i na društvenim mrežama pozvali lokalnu samoupravu, nadležne institucije da konačno reaguju i preduzmu sve mere kako se ovakvi i slični ekološki incidenti više ne bi ponavljali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUT U UKRAJINI BIO POZNAT KAO PREVARANT ILI PSIHO Zapadni mediji - Osumnjičeni za pokušaj ubistva Trampa pretio da će ubiti Putina i Kima

RUT U UKRAJINI BIO POZNAT KAO "PREVARANT" ILI "PSIHO" Zapadni mediji - Osumnjičeni za pokušaj ubistva Trampa pretio da će ubiti Putina i Kima

RAJAN Vesli Rut, osumnjičeni za pokušaj ubistva kandidata na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa, pretio je da će ubiti lidere Rusije i Severne Koreje, Vladimira Putina i Kim Džong Una, objavio je list „Vol strit džornal“, koji je razgovarao sa Amerikankom Čelsi Volš, koja se nekoliko puta sastala sa Rutom u Kijevu 2022. godine.

17. 09. 2024. u 09:50

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

SKANDALOZNO! VLADIKA GRIGORIJE SE PERFIDNO PRIBLIŽAVA KATOLICIZMU: Nakon služenja mise poziva da žene budu sveštenici