UŽIVANJE UZ KONCERTE: ''Pećinačko kulturno leto'' primiče se kraju

S. K.

14. 08. 2024. u 11:00

Jubilarna manifestacija 10. “Pećinačko kulturno leto”, koje organizuje Kulturni centar “Pećinci”, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, nastavlja se u subotu, 17. avgusta, kada će na letnjoj pozornici u parku u Šimanovcima od 20.30 časova biti održan koncert narodne muzike u okviru kojeg će nastupiti Aleksandra Saška Padrov sa prijateljima.

УЖИВАЊЕ УЗ КОНЦЕРТЕ: Пећиначко културно лето примиче се крају

foto Opština Pećinci

Slobodan Stanković, v. d. direktora KC, kaže da je najveća kulturna manifestacija ove ustanove, koja je počela krajem jula, održana u tri najveća naselja opštine i to u saradnji sa Savetima mesnih zajednica.

- Pored dva koncerta koja su održana u Pećincima, meštani Šimanovaca imaće priliku da uživaju u narodnoj muzici. Koncert se održava u okviru manifestacije “Dani Šimanovaca” koja traje od 16. do 18. avgusta. Pored ovog koncerta, KC je u saradnji sa šimanovačkim Savetom mesne zajednice i Udruženjem žena “Šimanovčanke” upotpunio trodnevni program, pa će tako u nedelju, 18. jula, biti izvedena monodrama “Kosana, udovica ovdašnja” i mjuzikl za decu i mlade “Devojka iz čerge”. Ovogodišnja manifestacija završava se 7. septembra u Kupinovu - kaže Stanković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSAD NAJVEĆE OTKRIĆE O STANJU LEGENDARNOG ŠUMIJA! Evo kako je Mihael Šumaher sada i zašto se u terapiji koristi vožnja automobilom