NOVOSADSKA POLICIJA OTVARA VRATA OMLADINI: Akcija MUP povodom Međunarodnog dana mladih, u ponedeljak, 12. avgusta

Lj.P.

09. 08. 2024. u 15:06

MEĐUNARODNI dan mladih čiji je cilj da se skrene pažnja na probleme, kulturna i pravna pitanja omladine, učenika i studenata, obeležiće se u ponedenjljak, 12. avgusta.

НОВОСАДСКА ПОЛИЦИЈА ОТВАРА ВРАТА ОМЛАДИНИ: Акција МУП поводом Међународног дана младих,  у понедељак, 12. августа

FOTO:MUP FB

Tog dana, kako navode u Ministarstvu unutrašnjih poslova,  sve Policijske uprave i stanice u Srbiji biće  otvorene za mlade,  jer je, kako navode,  sigurnost i budućnost mladih na prvom mestu.

Novosadska policija poziva  mlade  da dođu u ponedeljak, 12. avgusta  od 10 do 18 časova u bilo koju policijsku stanicu ili ispostavu na teritoriji Policijske uprave Novi Sad i  kažu  svoje mišljenje, probleme. Istovremeno će imati mogućnost i da  saznaju sve o radu policije  kada je reč o  sigurnosti i bezbednosti građana.  Mladi će, takođe  imati priliku i da se informišu o policijskoj profesiji, obuci i školovanju.

- Dođite da razgovarate sa policijskim službenicima o bezbednosnim pitanjima i saznate više o mogućnostima koje pruža karijera u policiji - poručuju u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Međunarodni dan mladih  je, inače, prvi put obeležen 2000. godine, nakon što je 20. januara određen datum obeležavanja ovog praznika i zamišljen je kao prilika da se skrene pažnja na pitanja mladih širom sveta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREVIŠE JE PASIVAN, TITULA NEĆE DOĆI SAMA: Federer uputio oštre reči Zverevu