UGODNIJI BORAVAK UZ BOGAT PROGRAM: Opština Bačka Palanka domaćin osnovcima iz Leposavića na KiM

Lj.P.

01. 08. 2024. u 11:43

OSNOVCI iz Leposavića sa Kosova i Metohije, u Bačkoj Palanci će provesti deo letnjih ferija, a da bi im boravak bio što lepši, za njih je organizovan bogat program. Ukupno dvadesetoro dece boraviće u ovoj bačkoj varoši pet dana, u sklopu dugogodišnje intenzivne saradnje opština Bačka Palanka i Leposavić.

УГОДНИЈИ БОРАВАК УЗ БОГАТ ПРОГРАМ: Општина Бачка Паланка домаћин основцима из Лепосавића на КиМ

FOTO. opština Bačka Palanka

Za goste iz Leposavića, juče je predsednik opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica organizovao prijem, kojem su prisustvovali predsednik opštine Bačka Palanka Milan Čavić i zamenik predsednika Milan Kraguljac.

Deca sa Kosova i Metohije u Bačkoj Palanci borave u organizaciji humanitarca Miodraga Radovanovića iz sela Kamenica u opštini Leposavić, i smeštena su u specijalnom rezervatu prirode "Bagremara", a tokom boravka posetiće bazen u Gajdobri i akva-park "Petrolend" u Bačkom Petrovcu. U subotu će uživati u bioskopskim projekcijama, a za njih će biti organizovane i radionice u Muzeju opštine Bačka Palanka.

- Izuzetno mi je drago što smo i ove godine ugostili našu decu sa Kosova i Metohije, iz Leposavića, Kamenice i Sočanice - rekao je Šušnica. - Nadam se da ćemo biti dobri domaćini i da će gosti iz Bačke Palanke poneti samo lepe uspomene. Kroz ovakve posete deca iz Leposavića upoznaju svoje vršnjake iz opštine Bačka Palanka, i nadam se da će iz tih druženja neki od njih uspostaviti prijateljstva koja će negovati celog života, a mi ćemo nastaviti da negujemo i razvijamo prijateljske i bratske veze sa Opštinom Leposavić.

Zajedno sa decom u Bačkoj Palanci borave i njihove nastavnice Gordana Vukadinović i Violeta Barać, kao i humanitarac Miodrag Radovanović, koji je organizovao posetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTIŠAO IZ PARTIZANA, PA OTVORIO DUŠU: Saldanja otkrio kako su ga pokrali u Srbiji