SUBVENCIJE ZA NABAKU NOVIH KOTLOVA U SMEDEREVU: Subvencije dobilo 17 domaćinstava

J. I.

15. 07. 2024. u 13:51

U Gradskoj upravi u Smederevu danas su potpisani ugovori sa građanima koji su konkurisali za subvencionisana sredstva za nabavku novih kotlova na gas i pelet u okviru projekta za smanjenje zagađenja vazduha iz individualnih ložišta.

СУБВЕНЦИЈЕ ЗА НАБАКУ НОВИХ КОТЛОВА У СМЕДЕРЕВУ: Субвенције добило 17 домаћинстава

Foto: N. Živanović

Reč je o bespovratnim sredstvima koja su  obezbeđena uz zajedničku podršku Ministarstva zaštite životne sredine i lokalne samouprave.

-Ukupna vrednost ovog projekta je 3,16 miliona dinara, pri čemu je učešće grada 50 procenata, odnosno 1,58 miliona dinara. Uslove je ispunilo 17 domaćinstava, rekla je gradonačenica Smedereva Jasmina Vojinović .

Ona je navela da grad Smederevo već treću godinu, kroz javne pozive podseća građane da mogu konkurisati i za ostale različite mere energetske sanacije kuća i stanova.

U Gradskoj upravi danas su, takođe, potpisani i ugovori sa izvođačima koji će biti angažovani u realizaciji ovog projekta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

Nagrade vredne 1.300.000 dinara za paraolimpijske šampione od Super Vera