PEHAR OSVOJILI "GUME I FELNE": Završen turnir u malom fudbalu u Kikindi

R. Š.

15. 07. 2024. u 14:03

POBEDNIK Letnjeg turnira u malom fudbalu u Kikindi je tim "Gume-felne Gavrić", koji je dobrom igrom, osim pehara, "zaradio" nagradu od 400.000 dinara. Ova ekipa je u finalu pobedila "Žitopromet" kojem je pripalo 100.000. Osvajači trećeg mesta, igrači "Picerije Siena" nagrađeni su sa 50.000 dinara.

ПЕХАР ОСВОЈИЛИ ГУМЕ И ФЕЛНЕ: Завршен турнир у малом фудбалу у Кикинди

Foto: Grad Kikinda

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Stefan Bosnić iz pobedničke ekipe, inače reprezentativac Srbije u futsalu. Najbolji strelac je Nebojša Đukić iz tima vicešampiona, dok je najbolji golman Martin Martinović iz šampionskog tima.

Nagradu za fer-plej dobila je OFK Kikinda. Na turniru je učestovovalo 12 ekipa, odigrano je 26 utakmica i postignuta 234 gola, samo u finalu sedam. Turnir je organizovao Sportski savez pod pokroviteljstvom Grada Kikinde.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ SE NE ZAUSTAVLJA: Oborio još jedan rekord Rodžera Federera, evo i koji