STEVAN BAKIĆ I DALJE NA ČELU SUBOTICE: Najveći grad na severu Bačke formirao gradsku vlast

J. L.

11. 07. 2024. u 10:06

Na čelu najvećeg grada na severu Bačke i dalje će biti Stevan Bakić (SNS) - odlučeno je većinom glasova na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Subotice.

СТЕВАН БАКИЋ И ДАЉЕ НА ЧЕЛУ СУБОТИЦЕ: Највећи град на северу Бачке формирао градску власт

foto:J.L.

Izboru gradonačelnika prethodilo je konstituisanje lokalnog parlamenta kojim će ubuduće presedavati Daniel Đivanović (SVM), koji je na ovom mestu nasledio Balinta Pastora. Zamenik predsednik SG ostaće Nebojša Crnogorac (SPS) a sekretar Đula Ladocki (SVM). U najvišem rukovodstvu Grada Subotice biće i Čila Goli, zamenica gradonačelnika, i članovi Gradskog veća Robert Tot (SVM) za oblast komunalnih  delatnosti i razvoja, Marko Marić (PUPS) za oblast privrede, Hajnalka Bognar Pastor (SVM) za oblast poljoprivrede i zaštite životne sredine, Milanka Kostić (SNS)  za oblast obrazovanja i kulture, Đenđi Seleši (PS) za oblast socijalne zaštite i zdravstva, Nataša Aleksić (SDPS) za oblast sporta i omladine i Hargita Erči (SVM) za oblast turizma, investicija i međunarodne saradnje.

                Zahvaljujući se na poverenju i časti da u drugom mandatu bude na čelu Subotice, gradonačelnik Stevan Bakić poručio je da će i u narednom periodu biti usmeren na aktivnosti u realizaciji investicija, kako najavljenih tako i novih, uz nezaobilaznu finansijsku stabilnost grada i saradnju sa višim nivoima vlasti.

 - Radićemo još odgovornije, da opravdamo poverenje građana. Radićemo na privlačenju domaćih i stranih investitora, završićemo započete projekte a započeti ono što smo najavili poput rekonstrukcije vrtića, izgradnju ambulante na Paliću, izgradnje biciklističkih staza, postavljanja teretana na otvorenom... Nastavljamo da ulažemo u putnu infrastrukturu, krajem novembra očekujemo završetak izgradnje brze pruge, a potom ćemo urediti sve ulice koje su oštećene prilikom tih radova. Čekamo upotrebnu dozvolu i otvaranje zgrade Narodnog pozorišta, a sve je pripremljeno i za rekonstrukciju Opšte bolnice – najavio je deo svojih planova gradonačelnik Bakić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ SE NE ZAUSTAVLJA: Oborio još jedan rekord Rodžera Federera, evo i koji