NADMETANJE VOZAČA NADOMAK SOMBORA: Na Auto – kros areni u Rančevu održana Trka za „Nagradu grada Sombora 2024“

J. L.

09. 07. 2024. u 15:58

Na Auto – kros areni u Rančevu održano je dvodnevno takmičenje Trka za „Nagradu grada Sombora 2024“, u organizaciji ASU „Somborska arena“.

НАДМЕТАЊЕ ВОЗАЧА НАДОМАК СОМБОРА: На Ауто – крос арени у Ранчеву одржана Трка за „Награду града Сомбора 2024“

foto: Grad Sombor

 Više od 40 vozača iz Srbije, Mađarske i Republike Srpske, podeljenih u devet klasa, borilo se za titulu najboljeg, a kao i prethodnih godina, i ove godine su juniori i dame imali priliku da pokažu svoje znanje i umeće kada je auto – kros u pitanju.

Pobednik klase 1 je Goran Milić, klase 2 Zoran Savić, klase 3 Borislav Radosavljević, klase 4 Igor Aperlić, klase 5 Vid Zubić i klase 6 ujedno i najjače klase Ivan Todorović. U trci dama, najbrža je bila Gorana Draganić, dok je u „Buggy 1600“ klasi najbrži bio Nenad Ristić. U klasi „Kart cross“ pobedu je odneo Ivan Todorović. Najuspešniji klub takmičenja je ASU „Somborska arena“, a svoje učešće je uzelo devet auto – kros klubova.

Somborska arena je trenutno jedna od tri auto – kros staze u Srbiji na kojoj se odvijaju zvanična takmičenja, te uz svojih 1.000 metara dužine i pregršt interesantnih krivina, pruža kako veliko uživanje vozačima, tako i brojnoj publici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠIPTARSKA BRUKA! Novi skandal na meču TZV. Kosova - Dočekali Rumune zastavama UČK i Albanije (VIDEO)