ORGANIZUJU I DEFILE DO OBEDSKE BARE: Skup ljubitelja "bube" u Pećincima

S. K.

05. 07. 2024. u 14:36

U PEĆINCIMA večeras počinje drugi Bus-buba skup, koji će okupiti ljubitelje Folksvagenovih kombija i automobila "buba", nekada najpopularnijih modela ovog nemačkog proizvođača vozila.

ОРГАНИЗУЈУ И ДЕФИЛЕ ДО ОБЕДСКЕ БАРЕ: Скуп љубитеља бубе у Пећинцима

Foto Opština Pećinci

U okviru trodnevnog skupa, 5.6. i 7. jula, večeras će od 21 sat u kampu, na terenima  za male sportove OŠ “Slobodan Bajić Paja” u Pećincima, biti održana živa svirka Stars benda.

Za subotu je najavljen defile oldtajmera od Pećinaca do Obedske bare, a učesnici će posetiti Obedsku baru, Etno kuću Aksentijev kućerak u Ogaru i zoo vrt u Donjem Tovarniku, gde će i ljubitelji oldtajmera iz pećinačke opštine biti u prilici da pogledaju vozila koja su obeležila jednu epohu u razvoju automobilske industrije.

Od 21.00 čas je druženje sa učesnicima u kampu u Pećincima, a sutra dan u nedelju u prepodnevnim satima predviđen je ispraćaj učesnika drugog Bus-buba skupa. Organizator Skupa je Oldtajmer klub “Srem” iz Pećinaca, a pokrovtelj manifestacija je lokalna samouprava.

Na prošlogodišnjem Bus- buba skupu, okupilo se blizu 130 učesnika sa preko 60 vozila iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Rumunije, što se očekuje da će ovaj put biti i više.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

ZA PREVENCIJU GOJAZNOSTI I DIJABETESA: Dečja bolnica u Novom Sadu dobila najsavremeniju Inbody vagu