ŠEST VEČERI DOBRE ZABAVE: „Scena fest“, počinje večeras i trajaće do 8. jula u Inđiji

S. K.

03. 07. 2024. u 12:22

INĐIJSKI letnji muzički festival „Scena fest“, počinje večeras i trajaće do 8. jula a održaće se na sportskim terenima ispred Kulturnog centra Inđija, gde je postavljena bina za nastupe najvećih muzičkih izvođača. Večeras od 20.00 časova, festival će otvoriti mešoviti hor Saborne crkve Svetog Georgija iz Novog Sada, a zatim u 21.30 Ruski pravoslavni muški hor Australije.

ШЕСТ ВЕЧЕРИ ДОБРЕ ЗАБАВЕ: „Сцена фест“, почиње вечерас и трајаће до 8. јула у Инђији

foto Kulturni centar Inđija

Drugo veče festivala, u četvrtak 4. jula, od 20.00 časova počeće koncertom kulturno-umetničkih društava sa teritorije Opštine Inđija pod nazivom „Budućnost Inđije“.

Nakon njih nastupiće Danica Krstić, srpska etno pevačica. U petak, 5. jula, vreme od 21.00 čas rezervisano je za Jelenu Karleušu, dok sutradan u isto vreme za folk divu Draganu Mirković. Nedelja, 7. jul, na „Scena festu“  je rok veče, a  od 21.00 čas publika će moći da uživa u nastupu tribjut benda AC/DC, koji je poznat kod nas i u regionu po izvođenju najvećih hitova legendarnog australijskog benda.

Glavne zvezde te večeri je YU grupa, jedna od najpoznatijih rok sastava sa ovih prostora, koja će nastupiti od 22.00 sata.

Ovogodišnji Scena fest, biće zatvoren 8. jula koncertom umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“, gde će publika na samom zatvaranju festivala imati priliku da uživa u izvođenju klasične muzike.

Na sve koncerte ulaz je besplatan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!