U KIKINDI TRI DANA BESPLATNO NA BAZENE: Vrućina ubrzala kupališnu sezonu

R. Š.

20. 06. 2024. u 16:23

Zbog visokih dnevnih temperatura, kupališna sezona na otvorenim bazenima Sportskog centra „Jezero“ u Kikindi i Banatskom Velikom Selu, počela je danas, umesto u subotu, kako je ranije bilo planirano.

У КИКИНДИ ТРИ ДАНА БЕСПЛАТНО НА БАЗЕНЕ: Врућина убрзала купалишну сезону

Foto: R. Šegrt

Kupače je to obradovalo isto kao i odluka da prva tri dana: u četvrtak, petak i subotu, ulazak bude besplatan. Radno vreme bazena i u gradu i u selu biće od 10 do 18 sarti, radnim danima i vikendom.

Foto: R. Šegrt

Bazen u Banatskom Velikom Selu

Ove sezone cena dnevne ulaznice ista je kao i prošle godine, 300 dinara za odrasle i 200 za decu. Besplatno kupanje tokom čitave sezone imaće deca do sedam godina, kao i trudnice, osobe sa invaliditetom i osobe sa posebnim potrebama i njihovi pratioci. „Jezero“ je ponudilo i komplete karata, za više ulazaka na bazene, kartica za 50 ulaznica je 7.500 dinara, za 25 ulazaka cena je 4.500, a za 10 karata 2.000 dinara. Posebne kategorije građana imaju i popuste: 30 odsto porodice sa troje i više dece, koji imaju karticu „Tri plus“, 20 odsto odlični učenici (uz svedočanstvo ili knjižicu dokazuju prosek 5,00). Isti popust imaju zaposleni u MUP-u, vojsci, prosveti i medicinski radnici, uz potvrdu o zaposlenju. Popust od 50 odsto mogu da koriste najstariji građani, uz penzionersku karticu, a roditelji ili staratelji, koji samostalno vode neposrednu brigu o deci ostvaruju 20 posto popusta (potvrda se izdaje u Upravnoj zgradi SC „Jezero“ ).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor