PEŠTANSKI ZLATNI TEKVONDO KOLAČIĆI: Zrenjaninci uspešni u tekvondou

B. G.

21. 05. 2024. u 16:34

Supertalentovani i perspektivni takmičari Tekvondo kluba Zrenjanin učestvovali su na izuzetno jakom međunarodnom turniru u Budimpešti Open Mađarska, na kojem je nastupilo preko 900 takmičara iz 18 zemalja. Zlatnom medaljom u formama individualno, okitio se senior Radovan Mijanović, dok su takođe senior Danilo Somborski i perspektivni pionir Mihajlo Brusin, osvojili srebrna odličja.

ПЕШТАНСКИ ЗЛАТНИ ТЕКВОНДО КОЛАЧИЋИ: Зрењанинци успешни у теквондоу

Tekvondo Zrenjanin

Seniorka Milana Aćin i juniorka Marta Višnjić osvojile su bronzane medalje, u borbama Radovan Mijanović je osvojio srebro, dok se kadetkinja Milica Potkonjak i junior Ognjen Vaš u Zrenjanin vraćaju sa bronzom oko vrata.

Najmlađi članovi Tekvondo kluba Zrenjanin učestvovali su na međunarodnom turniru na kojem je nastupilo preko 1.800 takmičara iz 17 zemalja i 110 klubova. Radovan Mijanović osvojio je zlatnu medalju u disciplini individualno forme, seniorka Milana Aćin, zauzela je treće mesto u formama individualno. Pionirski tim u sastavu Sofija Stojšić, Anja Jurošević i Dunja Andrijin osvojio je zlato, dok su se pionirke Sofija Stojšić i Anja Jurošević, kao i kadet Lazar Nenadić, okitili brozanim odličjem. U sveukupnom plasmanu, Zrenjanin je zauzeo je treću poziciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN ČISTOG VAZDUHA ZA PLAVO NEBO: Put ka održivoj budućnosti kroz obnovljive izvore energije