NADOKNADU TRAŽILA N.N. LICA : Pokrajinska vlada o pokušaju mahinacija u vezi sa dodelom sredstava za nabavku opreme

J. S.

17. 05. 2024. u 15:53

POKRAJINSKA vlada obaveštena je da su N.N. lica kontaktirala pojedine privredne subjekti sa teritorije AP Vojvodine, kojima su u prethodnom periodu dodeljena bespovratna sredstva za nabavku nove opreme na konkursima Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.

НАДОКНАДУ ТРАЖИЛА Н.Н. ЛИЦА  : Покрајинска влада о покушају махинација у вези са доделом средстава за набавку опреме

Foto/Pokrajinska vlada

Ova lica, kako je danas saopšteno iz Pokrajinske vlade u Novom Sadu, navode da im je potrebno isplatiti novčanu naknadu, kako bi se omogućila raspodela neraspoređenih budžetskih sredstava krajnjim korisnicima, odnosno privrednim društvima.

- Ovim putem, obaveštavamo javnost da su izneti navodi u potpunosti neistiniti, kao i da je Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu već preduzeo sve zakonske mere kako bi se navedeni slučaj procesuirao.- navode iz Pokrajinske vlade.

Posebno je u saopštenju naglašeno da Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu sve informacije u vezi sa konkursima koje sprovodi objavljuje transparentno na svojoj internet stranici https://region.vojvodina.gov.rs/ kao i putem sredstava javnog informisanja, a sve u skladu sa zakonskim propisima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!