OBOLELI OD KORONA VIRUSA ZBRINUTI U KRUŠEVCU: Grudno odeljenje Opšte bolnice u Paraćinu spremno za non-kovid pacijente

Z. RAŠIĆ

07. 06. 2021. u 18:48

NEKOLIKO kovid-pacijenata koji su bili hospitalizovani na Grudnom, odnosno Kovid-odeljenju Opšte bolnice u Paraćinu, prebačeno je u bolnicu u Kruševcu.

ОБОЛЕЛИ ОД КОРОНА ВИРУСА ЗБРИНУТИ У КРУШЕВЦУ: Грудно одељење Опште болнице у Параћину спремно за нон-ковид пацијенте

Foto: Z. Rašić

Grudno odeljenje je dezinfikovano, očišćeno i sada zbrinjava non-kovid pacijente – izjavio je dr Saša Bacić, direktor Opšte bolnice u tom gradu.

- Važno je da građani znaju da ako se neko javi sa simptomima kovid-infekcije i bude kovid-pozitivan, te zahteva bolničko lečenje, on će biti zbrinut i hospitalizovan jer je jedna soba na Grudnom izdvojena za takve slučajeve, biće mu ordinirana terapija i sutradan, ako je i dalje za bolničko lečenje, biće transportovan za kovid-bolnicu Kruševac – objasnio je dr Bacić.

Dijagnostika, operacije i sve ostalo što je bilo svedeno na najmanju meru zbog kovida sada se radi u paraćinskoj bolnici punim kapacitetom, pa će u centru pažnje ponovo biti bolesti, odnosno pacijenti koji su u kovid-režimu bili opravdano potisnuti u drugi plan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA DOBIJA ZABRANU 20 GODINA! Trampov predlog: Ako im se ne sviđa, imamo i drugu varijantu

UKRAJINA DOBIJA ZABRANU 20 GODINA! Trampov predlog: "Ako im se ne sviđa, imamo i drugu varijantu"

IAKO će u Ovalni kabinet Bele kuće ući tek za dva i po meseca, već su počele analize može li Donald Tramp ispuniti predizborna obećanja i doneti mir Ukrajini i Bliskom istoku. Prema pisanju "Vol strit džornala", koji se poziva na izvore bliske Trampu, savetnici novoizabranog predsednika nude zamrzavanje rata duž prve linije, konsolidaciju okupiranih teritorija za Rusiju, demilitarizovanu zonu i zaustavljanje integracije Kijeva u NATO na 20 godina.

08. 11. 2024. u 09:02

Komentari (0)

TAJNA KVALITETA KAFE: Benefiti od zrna do šoljice