NOVAK TRENIRA SA ŠPANSKIM TENISEROM: Deo sam grupe u kojoj su Pepe Imaz i Marko Đoković
NOVAK Đoković se trenutno nalazi u Marbelji gde se sprema za početak nove sezone.
Najbolji teniser sveta u Španiji sparinguje sa španskim igračem Marijom Martinezom Vileljom koji će kroz kvalifikacije pokušati da izbori svoje mesto u glavnom žrebu Australijan opena.
Ovaj 25-godišnjak iz Elčea je poznat po svojim tetovažama. Na grudima ima istetoviranog velikog leptira.
- Tetovaža simbolizuje transformaciju osobe tokom vremena. Osećam se identifikovano - rekao je Vilelja.
Do saradnje njega i Novaka Đokovića došlo je zahvaljujući "guruu" Pepeu Imazu.
- Sad sam u grupi u kojoj su Pepe Imaz i Marko Đoković, Novakov Brat. Ovde u Marbelji.
Vilelja ne krije zadovoljstvo zbog toga što može da trenira sa svetskim brojem jedan.
- Trening sa Novakom za mene je veoma dobar. Može da se kaže da je najbolji na svetu zbog toga kako udara lopticu, trči i kako se kreće... Zahvalan sam mu na savetima koje mi daje - zaključio je trenutno 191. igrač planete.
Podsetimo, Australijan open se igra od 8. do 21. ferbruara.
Zapratite Novosti sport na Fejsbuku
Preporučujemo
TENISKI SVET NEPRIJATNO IZNENAĐEN: Ogranizatori objavili nagradni fond Australijan Opena
02. 01. 2021. u 13:04
IZ LIČNOG ISKUSTVA: Ana Ivanović otkrila kakvi su van terena Federer i Nadal!
02. 01. 2021. u 08:08 >> 08:10
ZASTRAŠUJUĆE! Zagubio je dobitni tiket, a kada je pronašao onog ko ga je "podigao" zapalio mu je kuću (VIDEO)
"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.
28. 12. 2024. u 10:05
ČASTIO SE ZA NOVU GODINU: Granit Džaka došao u Srbiju
Jedan je od najomraženijih fudbalera među Srbima. Ali baš on, Granit Džaka, na teritoriju Srbije je došao.
31. 12. 2024. u 19:42
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (1)