SUNOVRAT NOVAKA ĐOKOVIĆA! Izašla poslednja ATP lista koja Srbima ne bode oči

Novosti online

28. 10. 2024. u 07:53

Teniska sezona polako ulazi u svoj završni deo, a najnovija ATP lista otkriva trenutni plasman najboljih tenisera na svetu.

СУНОВРАТ НОВАКА ЂОКОВИЋА! Изашла последња АТП листа која Србима не боде очи

FOTO: Tanjug/AP

Prema najnovijim podacima, najbolji teniser u istoriji belog sporta Novak Đoković i dalje se nalazi na četvrtoj poziciji sa 6.210 poena, ali će usled neučešća na mastersu u Parizu uskoro ostati bez 1.000 bodova. To znači da će verovatno pasti na petu poziciju nakon završetka turnira u francuskoj prestonici.

Do kraja godine izgleda malo verovatno da će Novak učestvovati na Završnom mastersu u Torinu, s obzirom na to da je trenutno na odmoru na Maldivima, gde će izgubiti dodatnih 1.300 bodova, te se očekuje da će završiti sezonu sa 3.910 bodova.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Na vrhu ATP liste i dalje se nalazi Janik Siner sa 11.420 bodova, dok je drugi Karlos Alkaraz sa 7.120 bodova. Sledeći na listi je Aleksandar Zverev sa 6.805 bodova, dok je Danil Medvedev peti sa 5.230 bodova. Listu top 10 tenisera planete popunjavaju Tejlor Fric, Andrej Rubljov, Kasper Rud, Grigor Dimitrov i Aleks de Minor.

Pored Novaka Đokovića, na ATP listi se nalaze i drugi srpski teniseri. Miomir Kecmanović se nalazi na 55. poziciji sa 965 bodova, dok je Dušan Lajović 72. sa 746 bodova, čime se i završava spisak naših tenisera među 100 najboljih igrača planete. Laslo Đere se nalazi na 129. poziciji sa 464 boda, dok je Hamad Međedović na 158. poziciji sa 373 boda.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

S obzirom na trenutne rezultate i plasman na ATP listi, teniska scena obećava uzbudljivu završnicu sezone, a ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju ishod predstojećih turnira i konačan plasman najboljih tenisera na svetu, a ostaje da se vidi na kojoj će poziciji narednu godinu dočekati najbolji teniser planete, godinu koja svakako za njega neće biti nimalo lagana.

Đokoviću se sprema pakao s obzirom na to da je odlučio da ovu sezonu završi pre vremena, što će se i te kako osetiti na jednoj od narednih ATP lista.

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKI MAJSTOR DEO ČUDESNOG MEČA: Dušan Vlahović dao gol za Juventus u derbiju protiv Intera, a mreže se tresle čak osam puta! (VIDEO)