OVO JE AHILOVA PETA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Legendarni teniski trener otkrio gde Srbin ima problem

Novosti online

21. 10. 2024. u 07:49

NIJE se Novak Đoković ove godine proslavio sa trofejima osim za njega onim najvećim na Olimpijskim igrama, ali i pored toga i dalje se nalazi u teniskom vrhu.

ОВО ЈЕ АХИЛОВА ПЕТА НОВАКА ЂОКОВИЋА! Легендарни тениски тренер открио где Србин има проблем

FOTO: Tanjug/AP

Naime, Srbin i dalje drži lekcije mlađim teniserima, s tim da mu je sve teže da izađe na kraj sa Janikom Sinerom i Karlosom Alkarazom. Međutim, za nekoga ko je osvojio 99 titula, od toga 24 grend slema, 40 mastersa, kao i zlato na Olimpijskim igrama teško da se može reći da je u nečemu slab.

Međutim, Patrik Muratoglu, čuveni teniski trener, smatra da Nole ima slabu tačku. On je rešio da otkrije šta je Noletova Ahilova peta.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

- Ima toga što mislim da bi mogao da čini bolje, mada je to teško reći jer je on najveći svih vremena. Ponekad osećam da nije dovoljno agresivan u svojoj igri. On je verovatno momak koji pokriva teren na najbolji mogući način - rekao je Muratoglu.

Foto arhiva VN

 

A kada ga je novinar upitao koga bi želeo da trenira, Muratogluu nije bilo teško da izabere. U konkurenciji su bili i Đoković, Nadal, Federer...

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

- Izabrao bih Đokovića pre Federera i Nadala jer može da igra duže. Njegovo telo je zdravije od njihovih. Njegova motivacija da bude najveći je bila velika i ako pogledate na to koliko grend slemova je osvojio, mislio sam da će jednog dana postati najveći, što je i učinio - zaključio je Muratoglu.

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEZIVA SCENA U PREMIJER LIGI: Dani Velbek dobio udarac u leđa! Englez ostao nepomično da leži na travi (FOTO)