uživoPRENOS, ĐOKOVIĆ - NADAL: Poslednji ples dvojice velikih rivala

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

19. 10. 2024. u 15:24

SUDBINA je umešala prste i htela je da Rafael Nadal verovatno poslednji meč u singlu u karijeri odigrao protiv velikog rivala Novaka Đokovića. Oni će igrati duel za treće mesto na "Slemu šest kraljeva" u Rijadu, a možete ga pratiti uživo na portalu "Novosti".

ПРЕНОС, ЂОКОВИЋ - НАДАЛ: Последњи плес двојице великих ривала

Foto: Profimedia

Đoković - Nadal (početak, 18.30)

16.28 - Iako je meč trebalo da počne u 16.30, on je pomeren za dva sata, pa će krenuti u 18.30.

Uoči meča:

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Srbin i Španac su razvili najveće rivalstvo u istoriji "belog sporta". Oni su se međusobno sastali čak 60 puta, a Nole vodi sa 31:29.

Ono što je zanimljivo za Nadala je to da je njegov poslednji singl meč pre ovoga (ne računajući susret sa Karlosom Aklarazom na ovoj egzibiciji) bio na Olimpijskim igrama upravo protiv Đokovića. Osvajač 24 grend slem titule je tada slavio sa 6:1, 6:4.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Nema sumnje da će svi ljubitelji tenisa biti prikovani za ekran i gledati poslednji ples dvojice majstora sa lopticom i reketom. Jedno veliko rivalstvo odlazi u istoriju.

Vredi pomenuti da će Nadal zvanično karijeru okončati u novembru gde će biti deo reprezentacije Španije u zavšnici Dejvis kupa.

Podsetimo, Đoković je u polufinalu "Slema šest kraljeva" izgubio od Janika Sinera, dok je od Rafe bolji bio Karlos Alkaraz.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POVRATAK OTPISANOG: Vavrinka je oduvao Rubljova za polufinale Stokholma (VIDEO)