KAKVE REČI LEGENDARNOG AMERIKANCA: Đokovićeva najgora sezone je za većinu godina karijere!

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

18. 10. 2024. u 11:13

BIVŠI američki teniser Endi Rodik prokomentarisao je sezonu Novaka Đokovića u kojoj se Srbin okitio zlatnom medaljom na Olimpijskim igrama u Parizu.

КАКВЕ РЕЧИ ЛЕГЕНДАРНОГ АМЕРИКАНЦА: Ђоковићева најгора сезоне је за већину година каријере!

Foto: Profimedia

Nekadašnji svetski broj jedan je istakao da je finale koje je Nole odigrao u Šangaju dobar rezultat s obzirom na to da nije igrao nijedan meč od Ju-Es opena.

- Jedna stvar o kojoj želim da govorim jeste da u Šangaju nije bilo iznenađenje, finale Siner - Đoković. Novak se vratio i prošao kroz žreb mastersa sa 37 godina, nije igrao meč od Ju-Es opena. Da, igrao je Dejvis kup, ali ne i ATP meč od Ju-Es opena - rekao je Rodik u svom podkastu.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Priznao je Amerikanac da su ga pitanja pojedinih novinara na konfereciji prilično iznenadila.

- Bio sam pogođen njegovom konferencijom za medije kada ga je neko upitao za negativne rezultate. Mislim da je njegov pristup bio krajnje racionalan. On je rekao nešto u stilu, "slušajte, ovo je moja najgora sezona u dugom nizu godina. To je u nekoj tački moralo da se dogodi. I dalje sam srećan zbog osvajanja zlatne medalje".

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Za kraj je naglasio da bi rezultati koje je Đoković ostvario u ovoj godini za većinu tenisera predstavljali sezonu karijere.

- Hajde na sekund da razmislimo o svemu i stavimo stvari u normalne okvire, kao da je to njegova najgora sezona ikad. On je bio u polufinalu u Australiji, finalu Vimbldona, osvojio olimpijsko zlato, igrao finale masters turnira. Pa to je godina karijere za većinu nas! Zato mislim da je njegov odgovor bio potpuno racionalan - zaključio je Đoković.

Ostaje da se vidi da li će Novak do kraja godine nastupiti na još nekom turniru. Od onih velikih ostali su Pariz (28. oktobar - 3. novembar) i završni masters u Torinu (10. - 17. novembar).

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi