RUS ŽESTOKO IZIGRAO ARAPE! Ceo svet bruji o potezu Danila Medvedeva

Novosti online

17. 10. 2024. u 10:26

Egzibicioni turnir "Slem šest kraljeva" počeo je juče u Rijadu. Favoriti su opravdali očekivanja, što se sigurno nije svidelo organizatorima jer je drama izostala.

РУС ЖЕСТОКО ИЗИГРАО АРАПЕ! Цео свет бруји о потезу Данила Медведева

Foto: Profimedia

Ako je bilo i očekivano da Karlos Alkaraz lako savlada Holgera Runea sa 6:4, 6:2, više se neizvesnosti očekivalo u sudaru Janika Sinera i Danila Medvedeva. Međutim, tek tu je izostala neizvesnost, štaviše, mediji su razapeli Rusa da je došao samo da uzme novac. 

Naime, Siner je dominantno stigao do trijumfa protiv Medvedeva - 6:0, 6:3. Prvi set je trajao svega 27 minuta, a Siner protivniku nije prepustio niti jedan gem! Da, dobro ste pročitali, Medvedev je prvi set završio sa ''nulom'' na semaforu. U drugom, tek nešto malo bolji otpor, ali videlo se da nema motivacije i pao je posle 6:3.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Ali, daleko od toga da će Rus nezadovoljan napustiti Rijad pošto su Saudijci spremili ogroman novac učesnicima turnira. Tako je svaki od njih dobio čak 1,5 miliona dolara, samo da se pojavi - dok će pobednik na kraju odneti nagradu od šest miliona evra. Čini se da se Rus u početku zadovoljio sa ovom "manjom sumom".

Teniski sladokusci su izračunali da je Medvedev za svaki minut na terenu u Rijadu zaradio 21.739 dolara, odnosno čak 362 dolara u sekundi. Malo li je, tako da mu poraz od Sinera nije teško pao. 

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS VIDEO OVACIJE PUBLIKE: Teniseri Srbije spremni za meč Dejvis kupa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

U KORAK SA SVETSKIM TRENDOVIMA UZ VELIKU PODRŠKU LOKALNOJ EKONOMIJI: Chips Way kompletirao najveći investicioni ciklus u svojoj istoriji