ON JE DRUGA DIMENZIJA ZA NJEGA! Janik Siner maltretirao nemoćnog Danila Medvedeva

Novosti online

10. 10. 2024. u 10:44

Italijanski teniser Janik Siner je rutinski sa 6:1, 6:4 pobedio Danila Medvedeva i plasirao se u polufinale mastersa u Šangaju.

ОН ЈЕ ДРУГА ДИМЕНЗИЈА ЗА ЊЕГА! Јаник Синер малтретирао немоћног Данила Медведева

FOTO: Tanjug/AP

Siner je razbio Medvedeva posle samo sat i 24 minuta tenisa. Izgledao je to kao duel mačke i miša gde je Italijan maltretirao nemoćnog Rusa.

Janik je prvi set rešio za samo 25 minuta. Bilo je jasno od starta kuda plovi ovaj meč, s obzirom na to kako su u isti ušla oba tenisera. Siner je bio mnogo sigurniji, a Medvedev nije imao odgovor, pa je rano ušao u seriju grešaka.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Prvi reket planete je rano poveo sa 3:0, a to se ubrzo pretvorilo i u 5:1 i dupli brejk. Na kraju 6:1 za Sinera za neverovatnih 25 minuta. U drugom setu jeste zaigrao bolje nego u prvom, pružio je nešto veći otpor, ali je bilo kristalno jasno da treće deonice meča danas neće biti.

Siner je možda mogao i ranije da završi posao, ali je na kraju rutinski odservirao za kraj i zaslužen plasman u polufinale, a tamo čeka boljeg iz duela Alkaraz i Mahač.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS VIDEO KAKVA PODRŠKA! Veliki broj navijača bodri Zvezdu u Parizu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TAJNU FILMA KRILI POLA VEKA: Tita u Sutjesci nije trebalo da igra Ričard Barton