"ZBOG NJEGA SAM POČEO DA IGRAM TENIS!" Jakub Menšik se poklonio idolu, ali ima da gori u četvrtfinalu

Novosti online

10. 10. 2024. u 09:11

Jakub Menšik će u četvrtfinalu mastersa u Šangaju biti pravi izazov za Novaka Đokovića. Mladi Čeh je više puta trenirao sa najboljim teniserom na svetu, ali još uvek nisu odigrali zvaničan meč.

ЗБОГ ЊЕГА САМ ПОЧЕО ДА ИГРАМ ТЕНИС! Јакуб Меншик се поклонио идолу, али има да гори у четвртфиналу

FOTO: AP/Tanjug

- Više sam nego uzbuđen. Uzbuđen je blaga reč za to kako se osećam. Očigledno je, san mi se ostvario. Zbog njega sam počeo da igram tenis. Kada sam bio mlađi i kada sam počinjao, on je već bio na vrhu. Bio sam u stilu, 'stvarno je dobar' - rekao je Menšik i dotakao se Novaka: 

- Osvojio je mnogo grend slem titula. I sada, kada ja imam 19 godina, on i dalje igra, tako da imam priliku da igram protiv njega. Kada sam počinjao da igram, postojala je samo jedna želja, da igram protiv njega. Srećan sam što se to ostvarilo i što ćemo konačno igrati. Videćemo na kom ću nivou biti u petak - zaključio je Menšik.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Inače, Menšik je do četvrtfinala načinio veliku pobedu nad Grigorom Dimitrovim, pa će od ponedeljka napredovati na ATP listi. 

BONUS VIDEO OVACIJE PUBLIKE: Teniseri Srbije spremni za meč Dejvis kupa

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HAG DONEO NOVU ODLUKU O ŠEŠELJU: Nezvani gost dolazi u Srbiju?