ĐOKOVIĆ U ŠOKU! Novak zatečen onim što je čuo u Kini (VIDEO)

Novosti online

08. 10. 2024. u 07:39

Najbolji teniser u istoriji belog sporta Novak Đoković nedavno je saznao da ga u Kini nazivaju nadimkom "Pile".

ЂОКОВИЋ У ШОКУ! Новак затечен оним што је чуо у Кини (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Ova neobična informacija iznenadila je samog Đokovića, koji do tada nije bio upoznat sa tim nadimkom koji ga prati već duže od 20 godina.

Novak Đoković je priznao da je bio potpuno šokiran kada je prvi put čuo da ga Kinezi oslovljavaju kao "Pile". Nakon saznanja da ovaj nadimak označava osobu koja je u naletu forme, poput metafore za novu senzaciju, Đoković je osetio olakšanje i zahvalio se na objašnjenju.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Nakon saznanja o značenju svog nadimka, Novak Đoković je javno izrazio zahvalnost i razumevanje za kinesku kulturu. Ovaj trenutak pokazao je Đokovićevu otvorenost ka novim saznanjima i poštovanje prema tradiciji zemlje u kojoj redovno nastupa.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Iako iznenađen svim ovim informacijama, Novak Đoković se spremno prihvatio novog nadimka i nastavio da se takmiči na turnirima. Ubrzo nakon saznanja, Đoković se našao pred šangajskom publikom, spremajući se za meč protiv Flavija Kobolija u trećem kolu mastersa.

Nakon ne baš ubedljive pobede u drugom kolu 2:0 (7:6, 7:6), Novak Đoković se sprema za novi izazov na mastersu u Šangaju. Danas ga očekuje duel sa Flaviom Kobolijem koji je u prethodnoj rundi načinio senzaciju savladavši Stana Vavrinku.

Flavio Koboli je uspeo da izbori svoje mesto u trećem kolu nakon što je u tri seta s rezultatom 2:1 (6:7, 7:6, 6:3) savladao iskusnog Stana Vavrinku. Njihov meč je bio izuzetno neizvestan, sa preokretima u svakom setu, ali je Koboli uspeo da zadrži fokus i dođe do pobede. Sada se sprema da se suprotstavi Novaku Đokoviću, svestan izazova koji ga očekuje.

Duel između Novaka Đokovića i Flavija Kobolija zakazan je za oko 12.30 časova po srednjoevropskom vremenu. Pre toga, na programu su i drugi zanimljivi mečevi, pa ljubitelji tenisa imaju priliku da uživaju u još teniskih uzbuđenja pre glavnog meča dana.

BONUS VIDEO: "NOVAKOMANIJA": Navijači pohrlili da se slikaju sa Novakom Đokovićem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SEDAM PUTA DOBIO NA LOTOU: Otkrio svima svoje trikove

SEDAM PUTA DOBIO NA LOTOU: Otkrio svima svoje trikove

VEROVATNO svi ljudi na svetu u nekom trenutku razmišljaju o tome šta bi učinili kada bi pobedili na lotou. Neki bi spiskali novac na luksuzne automobile, egzotične odmore ili novu odeću, dok drugi razmišljaju o otplati hipoteka ili kupovini kuće ili stana.

07. 10. 2024. u 17:45

Komentari (0)

OTVOREN KONKURS ZA DODELU NAGRADA TURISTIČKI CVET: Najprestižnije priznanje za razvoj turizma u Srbiji