PLJAČKA NA ROLAN GAROSU: Lopovi s teniskog kompleksa u Bulonjskoj šumi odneli plen od preko 30.000 evra u novcu i nakitu

NEPOZNATI kradljivci izvršili su pljačku na Rolan Garosu.

ПЉАЧКА НА РОЛАН ГАРОСУ: Лопови с тениског комплекса у Булоњској шуми однели плен од преко 30.000 евра у новцу и накиту

Foto: Goran Čvorović

Pod okriljem noći između četvrtka i petka lopovi su odneli 11.000 evra gotovine i nakit čija se vrednost procenjuje na 20.000 evra.

Ovo je do sada neviđena krađa na teniskom kompleksu u Bulonjskoj šumi. Lopovi su preskočili visoku metalnu ogradu koja oivičava kompleks zgrada i terena na pariskim gradskim Vratima Otej u 16. arondismanu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Uspeli su da izmaknu pažnji agenata na obezbeđenju, a onda se uvukli u kancelarije u kojima su sve ispreturali. Premetačina je izvršena u više biroa. Kako su ušli, pljačkaši su tako i pobegli, a da ih niko nije uhvatio. Ne zna se čak ni koliko je lopova učestvovalo u ovoj pljački.

Kradljivci za sada nisu identifikovani, a pariski sud je pokrenuo istragu. Ističe se da će istrazi pomoći i identifikacija nakita kome nameravaju da uđu u trag kada bude bio na crnom tržištu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

U Parizu su poslednjih godina na sličan način održane spektakularne pljačke stanova poznatih sportista, u prvom redu fudbalera PSŽ, a neki od lopova su uhvaćeni i osuđeni na zatvorske kazne.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um