JOŠ NIJE KRAJ? Nadal možda ponovo sa reketom - i to gde!

Novosti online

17. 09. 2024. u 18:41

Kapiten Dejvis kup reprezentacije Španije David Ferer otkrio je da li postoji šansa da se Rafael Nadal još jednom priključi ekipi na finalnom turniru u Malgi.

ЈОШ НИЈЕ КРАЈ? Надал можда поново са рекетом - и то где!

FOTO: Tanjug/AP

Ferer je rekao da šansa postoji, ali da još nije doneta konačna odluka.

 - Već sam pričao sa Rafom, ali nije ništa dogovoreno. Postoji mogućnost da bude u timu. Njegov cilj u ovoj godini su bile Olimpijske igre, od tada ne igra. Potrebni su mu odmor i vreme sa porodicom, tako da sada nije trenutak za poziv. Pričaću sa njim kasnije. Najvažnije je da bude dobro. Ako bude kako treba u novembru, on će sigurno biti među igračima na koje ću računati - rekao je Ferer.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Dodao je da ima još vremena da se donese konačna odluka ko će da nastupi.

 - Ima dovoljno vremena za određivanje ekipe za Malagu. Sada svi moraju da se usredsrede na turnire. Imamo mnogo dobrih tenisera od kojih može da se napravi dobar tim - zaključio je Ferer.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Finalni turnir je na programu u novembru.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

NE ŽELI DA BUDE KAO ĐOKOVIĆ, VEĆ... Nova teniska nada ima jasnu viziju