"VELIKA JE STVAR BITI ŠAMPION OVOG TURNIRA!" Karlos Alkaraz ni sam ne veruje u ono što je rekao

Novosti online

17. 09. 2024. u 18:10

Španski teniser Karlos Alkaras rekao je pred početak Lejver kupa u Berlinu da zajedno sa ostalim igračima u timu Evrope mora ozbiljno da shvati to takmičenje, ali da očekuje da se i zabave.

ВЕЛИКА ЈЕ СТВАР БИТИ ШАМПИОН ОВОГ ТУРНИРА! Карлос Алкараз ни сам не верује у оно што је рекао

FOTO: EPA-EFE/Kai Forsterling

Španski teniser, Karlos Alkaraz debitovaće za tim Evrope na revijalnom takmičenju koje je na programu od 20. do 22. septembra u u Uber areni.

Tim Evrope koji vodi Bjern Borg, uz Alkarasa činiće još nekoliko igrača iz top 10 – Danil Medvedev, Aleksandar Zverev i Grigor Dimitrov. Tim povodom, Alkaras je rekao da se raduje vremenu koje će provesti sa njima i da očekuje mnogo smeha.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

FOTO: Tanjug/AP

- Provešćemo mnogo vremena sa njima i razgovarati o nekim drugim stavrima, ne samo o tenisu, biće drugačije. Siguran sam da ćemo se mnogo smejati - rekao je Alkaraz.

Četvorostruki osvajač Gren slema doneće timu Evrope potreban “x faktor” u pokušaju da zaustavi tim sveta u pohodu na treću uzastopnu titulu na Lejver kupu, takođe veoma se raduje i saradnji sa Borgom

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- To je ozbiljno takmičenje. Mislim da moramo da predstavljamo Evropu na najbolji mogući način. Ugled koji ovaj turnir ima i biti šampion Lejver kupa je velika stvar - rekao je Alkaraz.

Tim sveta vodi Džon Mekinro, a čine ga su Alehandro Tabilo, Frensis Tijafo, Tanasis Kokinakis, Tejlor Fric, Ben Šelton i Francisko Serundolo.

BONUS VIDEO OVACIJE PUBLIKE: Teniseri Srbije spremni za meč Dejvis kupa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

NE ŽELI DA BUDE KAO ĐOKOVIĆ, VEĆ... Nova teniska nada ima jasnu viziju