BAŠ MU SE DOPADAJU NOVAKOVI LJUDI: Siner menja stručni štab, a priključuju mu se bivši Đokovićevi treneri

Novosti online

11. 09. 2024. u 10:07

Janik Siner nakon doping skandala bio je prinuđen da napravi ozbiljne rezove u svom stručnom štabu, a "Gazeta delo sport" prenosi da planira da dovede jednog od bivših trenera Novaka Đokovića.

БАШ МУ СЕ ДОПАДАЈУ НОВАКОВИ ЉУДИ: Синер мења стручни штаб, а прикључују му се бивши Ђоковићеви тренери

FOTO: Tanjug/AP

Uskoro bi trebalo da Siner ozvaniči da su se njegovom timu pridružili Marko Paniki i Klaudio Cimalji koji su sarađivali i sa Novakom Đokovićem.

 - U međuvremenu, u narednih nekoliko dana trebalo bi da budu ozvaničena imena novih članova štaba, koji će zameniti Umberta Feraru (atletski trener) i Đakoma Naldija (fizioterapeut), koji su prekinuli saradnju sa igračem nakon eksplozije doping afere. Izbor trenera je veoma važan, posebno za rad u vansezoni u decembru, jedinom godišnjem dobu posvećenom samo treninzima. Poboljšanja koju je Siner napravio pod atletskim vođstvom Ferare su očigledna i biće od suštinskog značaja da se nastavi rad na visokom nivou. A izbor je pao na Marka Panikija, koji je dugo radio sa Novakom Đokovićem i ima veoma dugo iskustvo. Što se tiče fizioterapeuta, pomenuto je nekoliko imena, uključujući i Klaudija Cimalju, ali nije sigurno da će brzo doći do raspleta. U grupi je uvek osteopata Andrea Cipola, veoma cenjen zbog svojih ljudskih kvaliteta, kao i svojih profesionalnih - piše "Gazeta".

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Podsetimo Siner je još pre Ju-Es opena najavio promene u stručnom štabu nakon što se dogodio doping skandal.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje