ŠTA ĆE REĆI ĐOKOVIĆ? Siner posle osvajanja Ju-Es opena pričao o "eri velike dvojke"

Novosti online

10. 09. 2024. u 18:09

Italijanski teniser Janik Siner osvojio je Ju-Es open, a potom je govorio o budućnosti tenisa.

ШТА ЋЕ РЕЋИ ЂОКОВИЋ? Синер после освајања Ју-Ес опена причао о ери велике двојке

FOTO: Tanjug/AP

Siner je istakao da smatra da još nije počela era "velike dvojke" odnosno period dominacije njega i Karlosa Alkaraza.

- Sečekajmo pre nego što kažemo da je počela era "velike dvojke", jedna sezona nije dovoljna. Drago mi je da sam deo ovoga, ali nikad ne znaš šta može da se desi. Ima mnogo igrača koji mogu da igraju dobro. Nema svrhe pričati o tome sada. Na primer, Đoković je na Olimpijskim igrama osvojio poslednju stvar koja mu je nedostajala i veoma je motivisan za budućnost. Ali,lepo je videti nove igrače na sceni, nove šampione i nova rivalstva - počeo je Siner.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Komentarisao je Italijan sve što mu se dešavalo prethodnih nedelja, a pomenuo je i Karlosa Alkaraza.

- Karlos i ja se međusobno guramo, činimo jedan drugog boljim. Posao nikada ne prestaje, nastavlja se. Samo ljudi koji žive sa mnom znaju kroz šta sam prošao ovih meseci. Bilo je to nešto s čim sam se trudio da se pomirim. Zatim sam pokušao da se zabavim, ali sve je bilo drugačije nego pre. Imam ravnotežu koja mi pomaže, a US Open mi je pomogao da ponovo pronađem zadovoljstvo u tenisu - zaključio je Siner.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

Košarkaška reprezentacija Srbije je od Nemačke izgubila finale prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva, a na tom meču, kao i na svim počev od druge faze Mundobasketa 2023, nije mogla da računa na Borišu Simanića. On je izubio bubreg usled udarca dobijenog na utakmici sa Južnim Sudanom, a upravo se Simanić pobrinuo za neverovatno lepu vest ovog utorka.

17. 09. 2024. u 13:05

Komentari (0)

ODEM NA GROBLJE, PIJEM RAKIJU, PA TAMO ZASPIM: Ispovest Vesne Zmijanac - pevačica je vodila tešku borbu