"HVALA TI, ČOVEČE, ŠTO POSTOJIŠ!" Kakve reči o Novaku Đokoviću - Amerika se pred očima Karlosa Alkaraza konačno poklonila NAJVEĆEM (VIDEO)

Novosti online

22. 08. 2024. u 08:15

DUGO je trebalo da Amerikanci prihvate da je Novak Đoković najveći svih vremena i više nisu imali kud. Svi su se poklonili Srbinu na noćašnjoj egzibiciji, ali reči velikog Džona Mekinroa odjekuju planetom.

ХВАЛА ТИ, ЧОВЕЧЕ, ШТО ПОСТОЈИШ! Какве речи о Новаку Ђоковићу - Америка се пред очима Карлоса Алкараза коначно поклонила НАЈВЕЋЕМ (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Nekadašnji teniski šampion odao je veliko poštovanje Novaku Đokoviću pred ovogodišnji Ju-Es open, i to pre egzibicionog meča u kom su obojica učestvovali!

Novak i Džon su bili par tokom dubla protiv Andrea Agasija i Karlosa Alkaraza, dobili su s rezultatom 10:8, a pre nego što su zakoračili na teren, Mekinro je ovim rečima predstavio Srbina i zahvalio mu se:

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Šta si uradio za naš sport i šta si upravo postigao u poslednjih par meseci, posebno na Olimpijskim igrama... Hvala ti, čoveče, što si deo ovog sporta.

Mekinro je, inače, bivši prvi reket sveta i osvajač sedam grend slem titula, a nedavno je takođe hvalio srpskog asa posle jednog meča u Parizu, kada je pretekao Rodžera Federera po broju grend slem pobeda.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Pedeset godna sam u ovom sportu, 15 godina sam igrao na turu, a ovako nešto još nisam video i ovaj momak me uvek iznenadi. Pričali smo i ranije kada je dobijao mečeve u pet setova, ali raditi to u ovim godinama? To je nestvarno! Nekako je uspeo da se oporavi i da dobije ovo. Ona špaga... To je fleksibilnost, pogledajte ovo, oseća se dobro! Ovo inspiriše, mora svakog da inspiriše, ali naročito u tenisu, da naporno radite i da imate ovakvu fleksibilnost i da možete da radite ovakve stvari.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!