"NISAM SPREMAN, A U ČUDA NE VERUJEM": Siner nije optimista pred turnir u Sinsinatiju

Novosti online

12. 08. 2024. u 11:13

Italijanski teniser Janika Sinera dobro je počeo 2024. godinu, osvojio je titule na Australijan openu, u Roterdamu i Majamiju. Osvojio je i Hale i tu se zaustavio.

НИСАМ СПРЕМАН, А У ЧУДА НЕ ВЕРУЈЕМ: Синер није оптимиста пред турнир у Синсинатију

FOTO: Tanjug/AP

Postao je i broj 1 na svetu, ali zdravstveni problemi su postali sve češći. Rolan Garos i Vimbldon su prošli bez uspeha, na Olimpijskim igrama nije ni igrao, u Kanadi nije odbranio titulu.

FOTO: Tanjug/AP

Protiv Andreja Rubljova je izgubio s rezultatom 2:1, po setovima 6:3, 1:6, 6:2, i tu je završio učešće.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

– Loše sam počeo meč, popravio se u drugom setu, u trećem nisam iskoristio šanse i to je bio kraj. Ali sve je to normalno kada si umoran. Moram priznati da je Andrej bio bolji - rekao je Siner.

Predstoji naredni turnir u Sinsinatiju, za koji Italijan Siner ne zna kako će proći.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

– Ne verujem da ću biti na maksimalnom nivou u Sinsinatiju, ne verujem da su čuda moguća. Moj cilj je Ju-Es open, da tu budem u pravoj formi - rekao je Siner.

Italijanski teniser Janik Sinera ovim porazom u četvrtfinalu turnira u Montraelu izgubio je 800 poena i može se reći da je njegova teniska kruna ugrožena. Kako u Sinsinatiju prošle godine nije igrao, ima odlične šanse da popravi bodovni saldo u ovoj godini.

BONUS VIDEOVESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak "leti" iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen na delu", a potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali. Kada je za to saznao čitav svet - već je bio oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled, a i kako su mnogi ovog utorka javili, tvrdeći "da je istekao rok da Svetska anti-dopign agencija (VADA) podnese žalbu". Rok uopšte nije istekao.

10. 09. 2024. u 17:54

Komentari (0)

CEO kompanije Meridianbet predstavljao region na Citi 2024 Global TMT u NJujorku