SINER KAO BRZI VOZ: Kecmanović eliminisan sa Vimbldona

Novosti online

05. 07. 2024. u 22:19 >> 22:49

Srpski teniser, Miomir Kecmanović izfubio je od italijanskog tenisera, Janikom Sinerom, u okviru trećeg kola Vimbldona rezultatom 3:0 po setovima 6:1, 6:4, 6:2.

СИНЕР КАО БРЗИ ВОЗ: Кецмановић елиминисан са Вимблдона

Foto: Profimedia

Loš početak meča. Nije Kecmanović uspeo da uzme početni gem u meču, pa Italijan domah dolazi do brejka 2:0. 

Kecmanović je i dalje na mukama, Siner dominira i pokazuje zašto je najbolji na svetu. Italijan, Janik Siner je demonstrirao silu i dobio prvi set sa 6:1.

Postao je srpski teniser svestan gde se nalazi, probudio se i sada je uzeo početni gem u drugom setu. Lagano Italijan uzima novi gem u ovom meču, samo jedan poen je dozvolio Srbinu.

Solidan gem srpskog igrača, u kom se opet suočio sa brejkom, ali nije dozvolio Sineru da mu oduzme servis. Odrađuje trenutno prvi teniser sveta svoj posao sa lakoćom u gemu kom servira. Nema tu prilike za Miomira.

Foto: Profimedia

Mučio se Miomir u ovom servis gemu, imao je nekoliko mogućnosti da ga reši u svoju korist, ali je Janik čeka šansu. Na kraju, Kecmanović se izborio i uspeo da uzme treći gem.

Međutim, nije tako mislio Siner. Napao je, uzeo četiri uzastopna poena i napravio brejk za 5:4. U ključnom trenutku je Kecmanović poklekao. Siner sada servira za 2:0 u setovima. Miomir Kecmanović na korak od eliminacije. 

Čini se da je Miomir izgubio ovaj meč pre nego je on počeo, bar tako ovaj duela pokazuje. Gotovo nikakve šanse nema, dozvolio je odmah brejk na startu trećeg seta. Siner nastavlja misiju da što pre završi.

Foto: Profimedia

Dvostruki brejk za Sinera, koji tako vrlo verovatno stavlja tačku na ovaj meč. Potvrdio je brejk i sada Kecmanović servira za opstanak u meču.

Siner je u poslednjem gemu sve brzo rešio i došao do meč lopte, što mu je bilo dovoljno da završi meč pobedom.

Pobednik ovog meča u četvrtom kolu će igrati sa boljim iz duela Denis Šapovalov - Ben Šelton.

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku