DOKLE VIŠE?! ĐOKOVIĆ OVO NIJE ZASLUŽIO Britanci žestoko udarili po Bi-Bi-Siju, nije prvi put da ovo rade

Александар Илић
Aleksandar Ilić

05. 07. 2024. u 09:44

NIJE tajna da navijači u Britaniji vole Đokovića, ali očigledno ne baš svi. Tako da, stanovnici Ostrva koji su želeli da na nacionalnom servisu pogledaju meč Novaka Đokovića i Džejkoba Fernlija, velika je verovatnoća da su propustili deo meča, a za to mogu da zahvale "Bi-Bi-Siju".

ДОКЛЕ ВИШЕ?! ЂОКОВИЋ ОВО НИЈЕ ЗАСЛУЖИО Британци жестоко ударили по Би-Би-Сију, није први пут да ово раде

FOTO: Tanjug/AP

Uzeo je Britanac set Đokoviću, a četvrti se igrao na razliku (7:5), iako se radilo o debitantu na grend slemovima, a početak meča nisu imali prilike svi da vide. 

Menadžment popularne britanske televizije našao se na udaru navijača zbog toga što je na Bi-Bi-Si jedan i Bi-Bi-Si dva prenosio isti meč. Ta "greška" značila je da sedmostrukog šampiona Vimbldona navijači nisu mogli da gledaju ni na jednom od kanala, a igrao je protiv Britanca Džejkoba Fernlija i to na Centralnom terenu. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Navijačima nije bilo pravo zbog toga što su oba kanala prenosila duel sa terena broj jedan, te su se raspisali na društvenim mrežama, prenosi britanski "SAN". 

- Nikada nisam video nešto poput ovoga u mom životu. Novak Đoković, sedmostruki šampion koji trenutno igra na centralnom terenu, a meč ne može nigde da se prati, neverovatno, jedna je od poruka na društvenim mrežama britanskog nacionalnog servisa. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Na Bi-Bi-Si 1 i 2 prenose isti meč, čak su propustili početak meča Đoković - Fernli, haos od prenosa. 

- Prenose VTA meč, želimo Đokovića. 

- Prenose dosadan meč na oba kanala, a Đoković igra sa Britancem, dok se Hurkač bori sa Filsom, neozbiljni su, poruka je jednog od navijača. 

Mnogo je njih postavilo pitanje sa porukom zbog čega nema Đokovića, a čak je i "Ekspres" od Bi-Bi-Sija tražio objašnjenje, ali ga nije bilo. 

Inače, podsetimo, ovo nije prvi put da Bi-Bi-Si pogreši kada je meč Novaka Đokovića u pitanju. Slična situacija viđena je i 2022. kada je Srbin igrao protiv Kvon Son Vua, uvodni deo meča nije bio na programu, zbog čega su navijači takođe bili besni. 

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ DOBIO VELIKO POJAČANJE: Denver Nagets doveo hrvatskog reprezentativca