MARATON JE GOTOV! Evo ko je naredni rival Novaka Đokovića

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

04. 07. 2024. u 17:45

JOŠ jedan neverovatan meč odigran je na Vimbldonu. U glavnim ulogama bili su Tomas Martin Ečeveri i Aleksej Popirin. Ovaj duel bio je bitan i srpskom teniseru Novaku Đokoviću.

МАРАТОН ЈЕ ГОТОВ! Ево ко је наредни ривал Новака Ђоковића

FOTO: Tanjug/AP

Australijanac je trijumfovao posle velike borbe, pet setova i četiri sata igre sa 3:6, 6:4, 4:6, 6:4, 6:3 i upravo je on naredni rival sedmostrukog šampiona grend slema koji se održava u Londonu.

Aleksej Popirin/FOTO: Tanjug/AP

Argentinac je vodio sa 1:2 u setovima, ali rivalu je dozvolio da napravi preokret, te tako neće odigrati četvrti meč protiv idola.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Đoković i Popirin će odmeriti snage treći put. Novak je trijumfovao u prethodna dva navrata, s tim što je 47. na ATP listi pružio sjajan otpor trenutno drugom na planeti na ovogodišnjem Australijan openu. Srbin je tada trijumfovao u prvom kolu sa 6:3, 4:6, 7:6(4), 6:3.

Što se Noleta tiče on je imao malo problema u drugoj rundi Vimbldona, no uspeo je zasluženo da pobedi motivisanog Britanca Džejkoba Firnlija.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!