ZVEREV PUN OPTIMIZMA: Nemački teniser pričao o konkurenciji na Vimbldonu, pa spomenuo Đokovića

Novosti online

30. 06. 2024. u 09:45

Nemački teniser Aleksandar Zverev priprema se za Vimbldon, a sada je govorio medijima o svojim očekivanjima, a spomenuo je i Novaka Đokovića.

ЗВЕРЕВ ПУН ОПТИМИЗМА: Немачки тенисер причао о конкуренцији на Вимблдону, па споменуо Ђоковића

Foto: Profimedia

Zverev je rekao da ima pozitivan osećaj pred početak trećeg gren slema u sezoni.

– Baš sam malopre pričao sa mojim bratom, prvi put sam došao na Vimbldon sa osećajem da mogu da pobedim. Prethodnih godina se nisam tako osećao. Verujem da će ovo biti najneizvesniji Vimbldon u poslednih 20 godina. Nikada nije bilo toliko potencijalnih favorita. Mnogo je momaka koji mogu do titule – istakao je Nemac na konferenciji za medije u Londonu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Dodao je četvrti teniser sveta da je sada mnogo veća konkurencija, kao i da veliki broj tenisera može da se bori za titulu.

– Otkako je Rodžer osvojio svoju prvu titulu pre dve decenije, ovako nešto se nije dogodilo. Posle njega došli su Rafa, Novak i Endi. Uvek je bila kratka lista onih koji mogu da pobede. Sada je drugačije i realno mogu da kažem da sam jedan od onih koji će da uradi sve što je u njegovoj moći. To je turnir na kome mi je potrebno i malo sreće, možda više nego na ostalim gren slemovima - nastavio je Zverev.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Prokomentarisao je i to da li gren slem turniri treba da se igraju na dva dobijena seta.

– Tenisu ide dobro, jedan je od najstarijih sportova. Nisu nam stalno potrebna nova pravila, ne moramo stalno da izmišljamo nešto. To je sport koji se dopada celom svetu. Problem osvajanja gren slema su mečevi u pet setova i zato mora mnogo da se trenira. Ja mislim da nema razloga da se skraćuju mečevi. Zato Vimbldon i jeste tako specijalan. Ili Rolan Garos. Teniseri moraju da igraju do limita - zaključio je ovogišnji finalista Rolan Garosa.

Zverev će u utorak igrati meč prvog kola protiv Roberta Karbeljasa Baene.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

AMERIKA GLEDALA U NEVERICI: Rus izašao pred hiljade Amerikanaca ogrnut ruskom zastavom, evo šta mu se desilo (VIDEO)