"NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC": Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru

Александар Илић
Aleksandar Ilić

26. 06. 2024. u 21:09

DžON Mekinro, poznat kao čovek bez dlake na jeziku, još jednom je govorio o "velikoj trojci" svetskog tenisa - Novaku Đokoviću, Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru.

НОВАК ЂОКОВИЋ ЈЕ ТЕНИСКИ ЗЛИКОВАЦ: Изненађујуће речи Џона Мекинроа, ово је рекао о Надалу и Федереру

Foto: Profimedia

Ne spori Amerikanac da su Rafael Nadal i Rodžer Federer zaslužili ljubav i poštovanje koje dobijaju, ali da smatra da je Novak Đoković zaslužio bolji tretman. 

- Rafa i Rodžer imaju legendarnu reputaciju, zaslužili su to. Bili su neverovatni. Novak Đoković ne samo da im je parirao, već je uspeo i da ih prestigne u mnogim segmentima, što je u jednom trenutku delovalo neverovatno, rekao je Mekinro i dodao: 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Obojica, Nadal i Federer su vrhunski teniseri, vole ih širom sveta, a Novaka Đokovića tretiraju kao zlikovca, lošeg čoveka. 

Govoreći o kreiranom Narativu Mekinro je rekao da je možda teniskom svetu trebao "dobar lik" i "negativac, da stvori balans. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Verujem da je potreban dobar i loš momak na neki način. Može da pomogne sportu kada postoje takvi rivaliteti. Mislim da nije fer, iskreno, zato što je Nole dobar za igru, na terenu i van njega. 

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković? 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (2)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd