POVUKLA SE ZBOG BOLESTI: Šampionka zabrinula pred Vimbldon

Novosti online

21. 06. 2024. u 17:19

Kazahstanska teniserka, Jelena Ribakina odustala je od četvrtfinalnog meča sa bivšom prvom teniserkom sveta Viktorijom Azarenkom na turniru u Berlinu.

ПОВУКЛА СЕ ЗБОГ БОЛЕСТИ: Шампионка забринула пред Вимблдон

Foto: Profimedia

Jelena Ribakina je zbog bolesti bila prinuđena da odustane od četvrtfinalnog meča  posle samo četiri gema i teko zabrinula sve pred Vimbldon.

Treći nosilac, Ribakina je izgubila rezultatom 3-1 u prvom setu i izgledalo je dobro na početku, iala je dobar ritam, pre nego što je fizioterapeut pozvan na teren i ubrzo nakon toga se povukla.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Foto: Profimedia

- Mislim da na kraju moje noge nisu bile tu. Bez obzira na uslove, da li je sporo ili brzo, trebalo je da se krećem bolje.

Malo sam se borila sa zdravstvenim problemima u poslednjih nekoliko nedelja. Ali na kraju, bez obzira na sve ove stvari, uspela sam da dođem do četvrtine. Mislim da je to prilično dobar rezultat - rekla je Ribakina.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Njena protivnica, Viktorija Azarenka iz Belorusije, prošla je u polufinale turnira u Berlinu i čeka bolje iz meča  Kalinskaja – Sabalenka.

Grend slem u Londonu na programu je od 1. do 14. jula.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!