KAD BI OVAKO MOGLO STALNO: Teniser na čelendžeru izgubio od rivala, pa mu dali šansu da proba ponovo - evo šta se u revanšu desilo

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

19. 06. 2024. u 21:48

ČESTO u tenisu ima nekih nesvakidašnjih stvari. Jedna od njih se desila o ovog utorka, a u glavoj ulozi bili su Brazilac Danijel dutra da Silva i Australijanac Džejms Mekejb.

КАД БИ ОВАКО МОГЛО СТАЛНО: Тенисер на челенџеру изгубио од ривала, па му дали шансу да проба поново - ево шта се у реваншу десило

Epa / SCOTT BARBOUR

Naime, oni su u ponedeljak odmerili snage u kvalifikacijama za čelendžer u Poznanju. Glavni žreb izborio je Dutra da Silva pošto mu je pri rezultatu 6:0, 4:0 rival predao meč.

Ipak, samo dan kasnije Mejkeb je dobio priliku da se revanširao 374. na ATP listi, tako što je kao srećni gubitnik ušao na turnir. On je došao do te mogućnosti nakon što se povukao Bugarin Dimitar Kuzmanov koji je trebalo da bude protivnik Brazilcu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Australijanac ni drugi put nije uspeo, jer poražen je sa 6:3, 6:2 u meču koji je trajao 95 minuta.

Dutra da Silva će u drugom kolu igrati protiv drugog nosionca, Argentinca Kamila Uga Karabelija.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO: "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd