NEĆE VALJDA! Novak Đoković se možda i povuče s Rolan Garosa?!

Ono što bi moglo da zabrine celu naciju i sve Novakove navijače je situacija s desnim kolenom, posle učinjenih napora, ali, kako je Novak istakao, možda i zbog stanja terena u meču koji je dobio protiv Argentinca Fransiska Serundola, u osmini finala Rolan Garosa, sa 6:1, 6:7, 3:6, 7:5, 6:3.

НЕЋЕ ВАЉДА! Новак Ђоковић се можда и повуче с Ролан Гароса?!

Foto: Goran Čvorović

- Znao sam da će toliko kiše, a onda i sunca danas, uticati na kvalitet podloge. Mnogo sam proklizavao. Tražio sam od sudije da se teren češće čisti. Ne razumem zašto je to bio problem – bio je rezigniran Novak posle meča.

Rekao je da ima pozitivnih vesti, ali i briga.

- Nadam se da nemam neka veća oštećenja. Kada popuste efekti lekova, videćemo pravu sliku šta se dešava s kolenom, i šta se desilo, koliko je štete naneto. To u ovom trenutku nije u mojoj moći i kontroli – odgovorio je na pitanje "Novosti", ne želevši da ulazi u detalje, nadajući se pozitivnom nalazu magnetne rezonance koju će da uradi danas.

Istovremeno, zabrinuo je svoje navijače porukom da postoji čak i šansa da odustane od nastavka turnira, zavisno od ozbiljnosti povrede, iako je poslao pozitivne signale.

- Potrudiću se da uradim neke stvari da se ubrza oporavak, ali ne može tu nešto previše da se uradi. Koleno je koleno, jedan od glavnih zglobova za kretanje. Mišiće koje sam cepao u Australiji mogao sam donekle da saniram zavojima, ali koleno je nešto drugo.  Nikada nisam imao, bogu hvala, problema s kolenom, možda 2011. godine, ali sam tada igrao. I dalje sam zahvalan što imam telo koje me služi, iako se češće dešavaju ovakvi neplanirani incidenti. Zahvalan sam sebi i svojoj posvećenosti, i svim ljudima, na čelu s Miljanom, koji su mi pomogli da se takmičim… Sad pričam kao da se opraštam! – okrenuo  je na šalu Novak pred novinarima.

Ako vas Novak Đoković zanima, a i sve što se tenisa tiče, pratite vesti o tome na sportskim stranicama "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PLJUVANJE, PA KAO KAJANJE: Albanski reprezentativac se pere nakon vređanja Srba na EURO 2024