DŽON MEKINRO U ŠOKU ZBOG NOVAKA ĐOKOVIĆA! "LJudi, 50 godina sam u tenisu..."

Novosti online

03. 06. 2024. u 21:13

Novak Đoković i Fransisko Serundolo sastali su se u osmini finala na grend slem turniru "Rolan Garos 2024", a ono što je srpski teniser tada uradilo, izazvalo je nevericu kod nekada legendarnog igrača, a sada stručnog konsultanta za TV Eurosport, Džona Mekinroa.

ЏОН МЕКИНРО У ШОКУ ЗБОГ НОВАКА ЂОКОВИЋА! Људи, 50 година сам у тенису...

Eurosport/Warner Bros.Discovery

Podsetimo, Đoković je u neverovatnom meču u pet setova pobdio Serundola i prošao u četvrtfinale.

Posle ovog teniskog maratona, šokirani Mekinro je ovako sumirao utise:

- Pedeset 50 godina sam u tenisu, dugo sam ga igrao, potom ostao da radim u njemu, sada sam tu da komentarišem. I, još uvek uspeve da me zapanji ovaj momak! Mislim, kako on radi sve ove stvari... - započeo je legendarni Amerikanac.


Tome je, gotovo u dahu, dodao:

- Pričali smo ranije tokom meča kako je još pre 12 godina Nole dobio dva meča u nizu u pet setova, dobijao je i Nadala, ali ovo sada... Ima 37 godina! Pa, kako taj čovek to izvodi?! Mislim, igrao je do tri noću prekjuče! Kako pronalazi načine da prođe kroz ovakve duele. Evo, ja da sam samo bio budan do to doba, ne bih mogao da dobijem nekog posle toliko nespavanja, a ne još na ovakav način. Prosto neverovatno!

Novak Đoković poentira iz špage protiv Serundola na Rolan Garosu / Screenshot / Eurosport


Upitan je i o čudesnom potezu u petom setu, kada je Đoković iz špage, tik uz mrežu, uspeo da poentira.


- Kakva je to samo fleksibilnost, i to nestvarna! On se, očigledno, oseća dobro u tome. Novak time mora da inspiriše sve u sportu, ne samo u tenisu, da i oni rade na sebi i postignu takvu fleksibilnost tela. Ne znam šta drugo osim takvog rada na sebi možete da uradite da biste došli u priliku da ostvarite ovakve uspehe - zaključio je Džon Mekinro.

---

Ako vas zanima Novak Đoković, a i sve ostalo vezano za tenis, pratite vesti o tome na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (5)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO