SENZACIJA NA ROLAN GAROSU: Danil Medvedev mora kući!

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

03. 06. 2024. u 16:18

DANIL Medvedev iznenađujuće je završio učešće na Rolan Garosu pošto je u osmini finala izgubio od Aleksa de Minora sa 4:6, 6:1, 6:2, 6:3.

СЕНЗАЦИЈА НА РОЛАН ГАРОСУ: Данил Медведев мора кући!

FOTO: Tanjug/AP

Ovim neočekivanim porazom Rusa put se dodatno otvorio Novaku Đokoviću ka završnici turnira, pod uslovom da Srbin najpre preskoči prepreku u vidu Franciska Serundola. Duel najboljeg na svetu i Argentinca možete pratiti uživo na portalu "Novosti".

Trenutno peti igrač planete bolje je otvorio meč, pošto je već u trećem gemu napravio brejk. Uspeo je tu prednost da sačuva iako je Australijanac propustio dve prilike da vrati izgubljeno.

U naredna dva seta na terenu je postojao samo jedan igrač - Aleks de Minor. Momak iz Sidneja je uspeo da preokrene rezultat, a protivniku je prepustio svega tri gema.

Odlično je i četvrti deo meča počeo 11. na ATP listi. Odmah je oduzeo servis Medvedevu, ali je već u narednom gemu vratio brejk ruski teniser. Uspeo je u sedmom gemu opet Australijanac da dođe do brejka i tu prednost nije ispustio, te je posle dva sata i 50 minuta izborio drugo četvrtfinale u karijeri na najvećim turnirima. Do sada je među osam najboljih bio samo na Ju-Es openu 2020. godine.

Moskovljaninu Rolan Garos ostaje najslabiji grend slem, jer je najbolji rezultat u Parizu ostvario 2021. godine kada je stigao do četvrtfinala.

Australijanac će u narednoj rundi igrati protiv pobendika meča Aleksandar Zverev (Nemačka) - Holger Rune (Danska).

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DRŽALA JE NJEGOVU GLAVU U KRILU DOK JE UMIRAO: Lični život DŽeki Kenedi je bio obeležen tragedijama