NIKO KAO NOVAK ĐOKOVIĆ: Srbin je ovo uradio 36. put u karijeri

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

02. 06. 2024. u 09:52

USPEO je Novak Đoković posle velike borbe, pet setova i čestiri sata i 32 minuta velike borbe da pobedi Lorenca Musetija i plasira se u osminu finala Rolan Garosa. Srbin je ovim trijumfom uradio nešto što do sad niko nije u Open eri.

НИКО КАО НОВАК ЂОКОВИЋ: Србин је ово урадио 36. пут у каријери

FOTO: Tanjug/AP

Naime, Nole je savladao Italijana sa 7:5, 6:7(6), 2:6, 6:3, 6:0. Njemu je ovo bila 36. pobeda u pet setova na grend slem turnirima, što je najviše od svih igrača.

Takođe, Srbin i Italijan su odigrali meč koji je završen najkasnije u istoriji Rolan Garosa. Oni su duel okončali u 3.06. Do sada su rekord držali Rafael Nadal i Janik Siner koji su svoj susret završili u 1.26 ujutru.

Podsetimo, Đoković će u osmini finala igrati protiv Argentica Franciska Serundola. To će biti njihov prvi međusobni meč.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NE ZNAM NI GDE DA GA SAHRANIMO Otac vehabije koji je upucao žandarma - Vaspitavali smo ga i trudili se, vrbovali su mi dete i oteli ga