"ĐOKOVIĆ JE BOLJI NEGO ŠTO SMO OČEKIVALI" Legendarni Koreča poslao jaku poruku Novaku pred nastavak Rolan Garosa

Александар Илић
Aleksandar Ilić

31. 05. 2024. u 15:24

NOVAK Đoković je obezbedio plasman u treće kolo Rolan Garosa, a tamo ga čeka Lorenco Muzeti, 30. teniser planete. Nakon jučerašnje pobede legendarni Alek Koreča analizirao je igru Srbina.

ЂОКОВИЋ ЈЕ БОЉИ НЕГО ШТО СМО ОЧЕКИВАЛИ Легендарни Кореча послао јаку поруку Новаку пред наставак Ролан Гароса

Eurosport/Warner Bros.Discovery

- Novak Đoković je sinoć igrao sjajan tenis. Dobro se kretao i pogađao lopticu jače. Delovao je veoma fokusirano. Osećali smo juče da se konačno vratio na tur i nedostajao nam je jako. Novak je pokazao da je bolji nego što smo mislili na početku turnira, rekao je ekspert Evrosporta Aleks Koreča i dodao: 

- Moglo se videti da loptica ne odskače visoko, ali je Novak udarao jako bez obzira na sve. Novak se osećao dobro i na bekhendu, posebno je bio fokusiran protiv Roberta Karbaljesa Baene, koji je specijalista za šljaku, rekao je Koreča.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!