BRAVO, OLGA! Danilovićeva nakon preokreta pobedila Hrvaticu i plasirala se u osminu finala Rolan Garosa

Filip Milošević

31. 05. 2024. u 14:27

Srpska teniserka Olga Danilović pobedila je Hrvaticu Donu Vekić nakon preokreta sa 2:1 (0:6, 7:5, 7:6) i tako se plasirala u osminu finala Rolan Garosa

БРАВО, ОЛГА! Даниловићева након преокрета победила Хрватицу и пласирала се у осмину финала Ролан Гароса

Foto: Goran Čvorović

Katastrofalno je ušla srpska teniserka u ovaj meč, tokom prvog seta je mnogo grešila, dok je Dona sve pogađala, te je hrvatska teniserka sa nulom osvojila prvi set.

Od tada se Olga apsolutno podigla energetski, počela mnogo bolje da pogađa i igra, što je rezultiralo osvojenim drugim setom.

Tokom trećeg perioda viđena je neverovatno borba, ukupno je viđeno šest brejkova, Dona je dva puta servirala za meč, prvo na 5:4, a zatim i na 6:5. Olga se nije predavala, te je svaki put uspela da vrati izgubljeno i da odvede meč u super taj-brejk koji se igra do 10 dobijenih poena.

I tu je Hrvatica bolje započela, međutim, kako je taj-brejk odmicao, tako je sve bolja bila srpska teniserka, koja je na kraju slavila sa 10:8.

Naredni protivnik Danilovićke u osmini finala Rolan Garosa biće bolja iz duela Marketa Vondroušova i Klo Pake.

BONUS VIDEO: "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (3)

ZGAZIO GA JE! Šešelj najavio veliku političku promenu